Fırat Aydınus Galatasaray - Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi Fırat Aydınus! : Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak.

Fırat Aydınus Galatasaray - Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi Fırat Aydınus! : Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak.. Galatasaray fenerbahçe fırat aydınus'un var i̇ncelemesi sonrası verdiği penaltı kararına tepkiler. Aydınus, o tarihten sonra bir daha galatasaray maçlarında görev almadı. Galatasaray fenerbahçe maçının ardından saha içinde fırat aydınus'a sitem eden fatih terim. Ve trabzonspor'un ardından kariyerinde en çok maçını yönettiği takım galatasaray olan fırat aydınus sarı kırmızılı ekibin 45 maçını yönetti. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak.

Haftasında beşiktaş ile galatasaray arasında 2 aralık cumartesi günü vodafone park'ta oynanacak maça atanan hakem fırat aydınus, kariyerindeki 26. Galatasaray'ın yediği 2 golde de golün öncesinde yaptığı hatalar ile fatih terim'in de tepkisini çeken fırat aydınus'a büyük tepki var. Aydınus, o tarihten sonra bir daha galatasaray maçlarında görev almadı. Fatih terim fırat aydınus'a ne dedi? Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşcıoğlu yapacak.

Trabzonspor-Galatasaray Maçını Fırat Aydınus Yönetecek ...
Trabzonspor-Galatasaray Maçını Fırat Aydınus Yönetecek ... from foto.sondakika.com
Fırat aydınus eyyamcı bir hakem görüntüsü çiziyor. Fatih terim fırat aydınus'a ne dedi? Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak. Galatasaray, fırat aydınus'un yönettiği 41 maçta 20 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı. Fırat aydınus 2 sarı kart çıkarttı. Galatasaray'ın 48 maçında hakem olarak görev alan fırat aydınus, takımımıza 107 sarı kart ve 12 kırmızı kart gösterdi. Galatasaray i̇cra kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyesi lütfü arıboğan, fırat aydınus'un felipe melo'ya küfretmesi ile ilgili sorulara, 'umarım olmamıştır' cevabını verdi. Haftada ise sivasspor, galatasaray'ı konuk ederken maçın hakemi yine fırat aydınus'tu.

Saat 19.30'da başlayacak mücadeleyi fırat aydınus yönetecek.

09.03.2014 09:15 değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. Galatasaray'ın fırat aydınus yönetiminde bu sezon oynadığı maçlar İşbecer, aziz yıldırım'ın galatasaraylı oyunculara söylediği, ayakları titreyecek sözüne ise, galatasaray oyuncusunun ayağı titremez. Galatasaray'ın yediği 2 golde de golün öncesinde yaptığı hatalar ile fatih terim'in de tepkisini çeken fırat aydınus'a büyük tepki var. Galatasaray'ın 48 maçında hakem olarak görev alan fırat aydınus, takımımıza 107 sarı kart ve 12 kırmızı kart gösterdi. Fırat aydınus, galatasaray'ın bugüne kadar 44 karşılaşmasında düdük çaldı. Fırat aydınus 2 sarı kart çıkarttı. Fifa kokartlı hakemlerimiz cüneyt çakır ve fırat aydınus a spor'un sorularını yanıtladı. Beşiktaş derbisiyle yöneten aydınus, geçmişte 41 kez resmi ve özel karşılaşmalarda galatasaray mücadelesinde düdük çaldı. Galatasaray fenerbahçe maçının ardından saha içinde fırat aydınus'a sitem eden fatih terim. Galatasaray feberbahçe derbisini yöneten hakem fırat aydınus verdiği skandal kararlarla maçı resmen katletti. Fatih terim fırat aydınus'a ne dedi? İstanbul bölgesi hakemi olan fırat aydınus, süper lig'de 343 maç yönetti.

Ve trabzonspor'un ardından kariyerinde en çok maçını yönettiği takım galatasaray olan fırat aydınus sarı kırmızılı ekibin 45 maçını yönetti. Fırat aydınus, galatasaray'ın bugüne kadar 44 karşılaşmasında düdük çaldı. Aydınus, o tarihten sonra bir daha galatasaray maçlarında görev almadı. Aydınus'un yardımcılıklarını aleks taşçıoğlu ve arkın akgül yapacak. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak.

Fırat Aydınus - " Fenerbahçe Beşiktaş " Maçı - TrendlerListesi
Fırat Aydınus - " Fenerbahçe Beşiktaş " Maçı - TrendlerListesi from www.trendlerlistesi.com
Var hakemi de ali palabıyık olabilir. Galatasaray, fırat aydınus'un yönettiği 41 maçta 20 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı. Fifa kokartlı hakemlerimiz cüneyt çakır ve fırat aydınus a spor'un sorularını yanıtladı. Galatasaray kulübü i̇cra kurulu başkanı lütfi arıboğan değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. Ligde bursaspor deplasmanına çıkacak galatasaray'da fırat aydınus tedirginliği yaşanıyor. Galatasaray i̇cra kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyesi lütfü arıboğan, fırat aydınus'un felipe melo'ya küfretmesi ile ilgili sorulara, 'umarım olmamıştır' cevabını verdi. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak. Fatih terim fırat aydınus'a ne dedi?

Galatasaray i̇cra kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyesi lütfü arıboğan, fırat aydınus'un felipe melo'ya küfretmesi ile ilgili sorulara, 'umarım olmamıştır' cevabını verdi.

#galatasaray #fenerbahçe #fırataydınus #vargalatasaray fenerbahçe maçında fenerbahçe'nin kazandığı penaltı pozisyonu için var incelemesini içeren görüntüler. Fifa kokartlı hakemlerimiz cüneyt çakır ve fırat aydınus a spor'un sorularını yanıtladı. Aydınus, o tarihten sonra bir daha galatasaray maçlarında görev almadı. Var hakemi de ali palabıyık olabilir. Galatasaray'ın yediği 2 golde de golün öncesinde yaptığı hatalar ile fatih terim'in de tepkisini çeken fırat aydınus'a büyük tepki var. İşbecer, aziz yıldırım'ın galatasaraylı oyunculara söylediği, ayakları titreyecek sözüne ise, galatasaray oyuncusunun ayağı titremez. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak. Bizde fırat aydınus'tan benzer bir şey bekliyorduk. Beşiktaş derbisiyle yöneten aydınus, geçmişte 41 kez resmi ve özel karşılaşmalarda galatasaray mücadelesinde düdük çaldı. Aydınus, o tarihten sonra bir daha galatasaray maçlarında görev almadı. Haftasında galatasaray'ın hatayspor ile deplasmanda oynanacak olan maçta fırat aydınus düdük çalacak. Fırat aydınus 2 sarı kart çıkarttı. Galatasaray fenerbahçe fırat aydınus'un var i̇ncelemesi sonrası verdiği penaltı kararına tepkiler.

Ligde bursaspor deplasmanına çıkacak galatasaray'da fırat aydınus tedirginliği yaşanıyor. Haftasında galatasaray'ın hatayspor ile deplasmanda oynanacak olan maçta fırat aydınus düdük çalacak. Galatasaray'ın 48 maçında hakem olarak görev alan fırat aydınus, takımımıza 107 sarı kart ve 12 kırmızı kart gösterdi. Fatih terim fırat aydınus'a ne dedi? Galatasaray, fırat aydınus'un yönettiği 41 maçta 20 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Fırat Aydınus yönetecek!
Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Fırat Aydınus yönetecek! from cdn.iha.com.tr
Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşcıoğlu yapacak. Fırat aydınus 2 sarı kart çıkarttı. Bizde fırat aydınus'tan benzer bir şey bekliyorduk. İstanbul bölgesi hakemi olan fırat aydınus, süper lig'de 343 maç yönetti. İşbecer, aziz yıldırım'ın galatasaraylı oyunculara söylediği, ayakları titreyecek sözüne ise, galatasaray oyuncusunun ayağı titremez. Galatasaray i̇cra kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyesi lütfü arıboğan, fırat aydınus'un felipe melo'ya küfretmesi ile ilgili sorulara, 'umarım olmamıştır' cevabını verdi. Galatasaray fenerbahçe fırat aydınus'un var i̇ncelemesi sonrası verdiği penaltı kararına tepkiler. Aydınus, o tarihten sonra bir daha galatasaray maçlarında görev almadı.

Haftada ise sivasspor, galatasaray'ı konuk ederken maçın hakemi yine fırat aydınus'tu.

Fırat aydınus, galatasaray'ın bugüne kadar 44 karşılaşmasında düdük çaldı. Galatasaray i̇cra kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyesi lütfü arıboğan, fırat aydınus'un felipe melo'ya küfretmesi ile ilgili sorulara, 'umarım olmamıştır' cevabını verdi. #galatasaray #fenerbahçe #fırataydınus #vargalatasaray fenerbahçe maçında fenerbahçe'nin kazandığı penaltı pozisyonu için var incelemesini içeren görüntüler. Galatasaray fenerbahçe fırat aydınus'un var i̇ncelemesi sonrası verdiği penaltı kararına tepkiler. 09.03.2014 09:15 değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. Galatasaray feberbahçe derbisini yöneten hakem fırat aydınus verdiği skandal kararlarla maçı resmen katletti. Galatasaray kulübü i̇cra kurulu başkanı lütfi arıboğan değerli hakem aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı gibi bir söylemi olmuş mudur bilmiyorum. Fatih terim fırat aydınus'a ne dedi? Aydınus, o tarihten sonra bir daha galatasaray maçlarında görev almadı. Bizde fırat aydınus'tan benzer bir şey bekliyorduk. Hakem olarak ise özgüç türkalp görev yapacak. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve süleyman özay yapacak. Galatasaray'ın 48 maçında hakem olarak görev alan fırat aydınus, takımımıza 107 sarı kart ve 12 kırmızı kart gösterdi.

Aydınus'un yardımcılıklarını aleks taşçıoğlu ve arkın akgül yapacak fırat aydınus. Fırat aydınus 2 sarı kart çıkarttı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook